Nikolaj Juul Jakobsen

Nikolaj er ekspert i ledelsesudvikling, forfatter, executive coach samt keynote speaker med speciale i stærke relationer, kollektiv robusthed og business performance.

Hans undervisning er altid forskningsbaseret med fokus på praktisk anvendelighed, hvor han bl.a. trækker på sin erfaring som træner af specialstyrkerne i Politiets Efterretningstjeneste. De 10 år hos Politiet tæller også flere udsendelser til bl.a. Afghanistan, Irak og Afrika, og han ved om nogen, hvad psykologisk fleksibilitet og kollektiv robusthed betyder i pressede situationer.

Samlet set har Nikolaj over 20 års ledelseserfaring, senest som adm. direktør for et autoriseret konsulenthus. Han har desuden en master i positiv psykologi fra Aarhus Universitet og er pt. ved at gennemføre en doktorgrad i ledelsesudvikling ved Henley Business School i England, hvor han ligeledes er tilknyttet som Research Associate.

Om Nikolaj arbejder i et længerevarende udviklingsforløb med et lederteam eller holder et foredrag om kollektiv robusthed, bringer han et særligt nærvær og engagement – og deler også gerne ud af egne personlige erfaringer.

Uddannelser

Doctoral Candidate & Research associate, Henley business school, UK

Master i Positiv Psykologi

Diploma/Ba, Leadership & Management

Diploma/Ba, Project Management

Leder af specialstyrke teams i Politiet

Politiets lederuddannelse