Nikolaj Juul Jakobsen

Nikolaj er executive advisor, forfatter og keynote speaker med speciale i performance psykologi, business research og strategiske udviklingsforløb for virksomheder og ledere.

Over årene har han stået i spidsen for en lang række strategiske vækst- og udviklingsforløb hos både SMV’er og større organisationer som Facebook, TDC, Nykredit og Region Sjælland. Herunder hvordan virksomhederne udnytter deres vækstpotentiale, bliver mere innovative, skalere agilitet og digitaliserer.

Nikolaj´s tilgang er altid forskningsbaseret men med et skarpt fokus på den praktiske anvendelighed og målbare resultater. Det betyder bl.a., at de metoder og værktøjer der anvendes, aldrig er mere komplekse, end at lederne og virksomhederne altid er i stand til at anvende dem og skabe resultater ved egen hjælp – også efter udviklingsforløbenes afslutning.

Om Nikolaj deltager i et længerevarende udviklingsforløb eller er keynote speaker, bringer han altid et særligt nærvær, energi og engagement – og deler også gerne ud af egne personlige erfaringer fra årene som leder i Politiets specialstyrker i Politiets Efterretningstjeneste med flere udsendelser til bl.a. Afghanistan, Irak og Afrika. Samlet set har Nikolaj over 20 års ledelseserfaring, senest som ejer og leder af Newmind ApS.

Virksomhedsrådgiver Nikolaj Juul Jakobsen

Uddannelser & Certificeringer

Doctoral Candidate & Research associate, Henley business school, UK

Master i Psykologi

Master of Science in Business and Management Research

Diploma/Ba, Leadership & Management

Diploma/Ba, Project Management

Implementing SAFe (SPC) & Agilist

Certified Scrum Master & DevOps

Leder af specialstyrke teams i Politiet

Politiets lederuddannelse