Om Newmind

Organisatorisk turbulens og løbende forandringer kendetegner i stigende grad dagligdagen for virksomheder og organisationer verden over. Alt er blevet mere komplekst, og tempoet stiger støt. Det stiller stadigt større krav til ledere og lederteams, som skal gå forrest og levere resultater. Derfor er deres lederskabskompetencer også en afgørende faktor for virksomhedens succes.

I Newmind har vi i mange år arbejdet målrettet med udvikling af lederteams på alle niveauer. På baggrund af forskningsbaseret viden tror vi helt grundlæggende på, at et stærkt og robust lederteam, der evner at træffe fornuftige strategiske beslutninger i fællesskab, udgør fundamentet for en virksomheds succes og resultater i en forandringsfyldt og kompleks verden.

Vores tilgang til lederudvikling kombinerer altid videnskabelige metoder med praktisk anvendelighed, som bl.a. bygger på principper, der anvendes til at udvikle specialstyrketeams.

I spidsen for teamet står Nikolaj Juul Jakobsen, som er ekspert i ledelsesudvikling, forfatter og executive coach. Newmind er baseret i Danmark men har kunder over hele verden.